Tre elever medverkar i Mareld...

Den 25 oktober medverkar tre av Kungliga Svenska balettskolans gymnasieelever i föreställningen Mareld på Lorensbergsteatern i Göteborg. Det är för åttonde året i rad som vår systerskola i Göteborg, Svenska Balettskolan, arrangerar denna dansgala.

Kungliga Svenska balettskolans elever Heidi Salminen, gy II och Keita Kamijo, IDS dansar ett pas de deux ur baletten Satanella. Koreografi efter M. Petipa och i instudering av Marina och Guy Albouy. Olivia Borre i gy II, modern inriktning, kommer att dansa solot Chaconne som koreograferats av Eytan Sivak och där Madeleine Karlsson svarat för instuderingen.

Biljetter till föreställningen bokas på Lorensbergsteaterns webbsida.

Vi är glada att för åttonde året i rad stå som arrangör för Nordens årliga dansgala för framtidens dansstjärnor! Vi välkomnar elitdanselever i åldern 15-18 år från norra Europa tillsammans med gästande professionella unga dansare till Lorensbergsteatern. Det är en unik möjlighet för göteborgare att se klassisk balett och modern nutida dans med fantastiska unga talanger, säger Sebastian Michanek, konstnärlig ledare för Svenska Balettskolan i Göteborg

Dela:
Kategorier: