Kom och Prova På!

Den 14 januari erbjuder vi Prova På-klasser för barn och ungdomar som är intresserade av att söka till Kungliga Svenska balettskolan ht 2017.

För dig som går i åk 8 eller 9 och är nyfiken på hur våra dansklasser kan se ut håller Emma Svedberg och Bartek Dybowski lektioner i jazz med repertoar resp. klassisk balett. 2 grupper arbetar parallellt; 

Grupp 1 kl.09.30-10.30 klassisk balett / Bartek Dybowski,  kl.10.45-12.15 jazzdans inkl repertoar / Emma Svedberg
Grupp 2 kl.09.00-10.30 jazzdans inkl repertoar / Emma Svedberg,  kl.10.45-11.45 klassisk balett / Bartek Dybowski

Bartek Dybowski och Emma Svedberg tillhör båda Kungliga Svenska Balettskolans fasta lärarkår. Bartek har tidigare arbetat som dansare i Kungliga Baletten på Operan i Stockholm. Emma är utbildad på Balettakademien och DOCH och har medverkat i olika projekt som frilansande dansare. Emma och Bartek undervisar både i grundskolan och på gymnasiet.

För dig som går i åk 2 och 3 och vill Prova På att dansa erbjuder vi en danslektion tillsammans med några elever i åk 5 under ledning av vår danspedagog Brendan Collins och hans musiker. 

Brendan Collins var tidigare solist i Kungliga baletten på Operan i Stockholm. Idag tillhör han skolans fasta lärarkår och han undervisar i grundskolan. Med Brendan och eleverna utforskar du några av de dansstilar som undervisas på skolan, som klassisk balett och improvisation och tillsammans har ni en kul timme fylld av dans och skön musik.

Du är välkommen kl.13.15 - 14.15 eller kl.15.00 - 16.00  

Anmäl dig på mail till  susanna.bjurstrom@stockholm.se    (i amnälan uppges önskad tid och för barn 8-9 år även vårdnadshavares kontaktuppgifter)

VÄLKOMNA!

Dela:
Kategorier: