Den 10 december

Den 10 december far vi med hela åk 7 till Västerås. Dagen inleds med ett besök på Prison Island, vi äter lunch på Fryxellska skolan och eftermiddagen ägnas åt gemensamma dansklasser under ledning av danspedagogerna på Fryxellska. Det blir en härlig dag med mycket dans.

Fryxellska skolan i Västerås är en profilskola dans/musik och det finns ett väl inarbetat samarbete med Kungliga Svenska balettskolan. ’Fryx’ besöker oss i Stockholm med sina danselever i åk 6 och vi gör ett återbesök i Västerås när samma elever går i åk 7.

Vidare bjuder vi varje år in danseleverna i åk 8-9 på Fryxellska till en Prova På workshop i våra lokaler på KSB. I januari höll vi Work Shop med en lektion i balett med Bartek Dybowski och en lektion i jazz med Emma Svedberg. Den 16/1 2016 bjuder vi in till Work Shop igen.

Det är av största vikt för vår rekrytering att ha ett väl fungerande samarbete med profilskolor och privata dansskolor ute i landet. Förutom samarbetet med Fryxellska så startar vi också ett utbyte med dans- och profilskolor i Linköping. Den 10 december får vi besök av Folkungaskolans dansprofil. Välkomna!

Dela:
Kategorier: